Viktig info angående rådande pandemi och Coronaviruset

Jag har valt att hålla öppet som vanligt och du är varmt välkommen.

Med anledning av den rådande situationen kring det smittsamma viruset Corona, COVID-19, ber jag dig att iaktta extra försiktighet för att vi tillsammans ska hjälpas åt att minska smittspridning.

Det viktigaste är att vi båda ska kunna känna oss trygga. Därför behöver vi båda följa hälso- och sjukvårdens riktlinjer samt övriga myndigheters rekommendationer.

Hygien är viktigt och vi tvättar båda händer innan behandlingen. Det kommer finnas handsprit tillgängligt i lokalen. Jag undviker att behandla ansiktet. Huvud och nacke behandlas endast vid behov. Munskydd kommer finnas tillgängligt.

Om du har särskilda frågor kring hur behandling behöver anpassas så pratar vi igenom det innan, så det råder klarhet kring vad som ska göras.

Vad behöver du tänka på innan du kommer på Shiatsu?

  • Har du varit ute och rest i högriskområden nyligen så ber jag dig att omboka din tid och komma tidigast 14 dagar efter att du kommit hem även om du inte har några symptom. Som vanligt ska man inte få behandling om man är sjuk eller precis har varit sjuk. Med hänsyn till den ökade spridningen av Coronavirus så gäller följande i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer:
  • Har du minsta tecken på luftvägssymtom, feber och hosta eller om du nyligen varit sjuk så ber jag dig att avvakta med att komma till mig för att få behandling tills du varit helt symptomfri i två dagar.
  • När du tar dig till din bokade shiatsubehandling föreslår jag att du går, cyklar eller tar bilen för att komma hit. Undvik gärna att åka kommunalt, om du har möjlighet till det.
  • Tillhör du en riskgrupp rekommenderar jag dig att du kontaktar mig direkt för råd innan du bokar din tid. Enklast via mejl: naja@rehnshiatsu.se eller via telefon: 0709 96 90 25. Alternativt att du rådfrågar via 1177.se
  • Om du har symptom och en bokad tid, bokar du själv om din tid med hjälp av ombokningslänken i ditt bekräftelsemejl. Alternativt kontaktar du mig via mejl, naja@rehnshiatsu.se eller telefon 0709 96 90 25, så hjälper jag dig att boka en ny tid vid ett senare tillfälle.
  • Vet du inte hur du ska göra? Är du det minsta osäker kring ditt beslut om behandling eller bara vill ha ett gott råd är du också varmt välkommen att kontakta mig eller rådfrågar via 1177.se.